Spray tan

Uren in de zon liggen om een beetje bij te bruinen? Dat kan toch veel sneller? Bij Change kun je terecht voor een spray tan! Zo hoef je niet uren in de zon te bakken en heb je geen last van de nadelige effecten van de zon. Wij helpen jou graag aan een zomers kleurtje, door middel van onze spray tan krijg je dit binnen no time. Maak daarom direct een afspraak in ons filiaal in Panningen en geniet van jouw goudbruine kleur.   

Goudbruin in een korte tijd

 

Een spray tan bij Change met de producten van SIENNA X zorgt voor een egale goudbruine kleur. Dit is een bruine kleur die zich aanpast aan jouw eigen huidskleur waardoor het natuurlijk oogt. De daadwerkelijke kleur zal zich in acht tot tien uur na de spray tan hebben ontwikkeld. Deze spray tanning heeft hetzelfde effect als tien tot veertien dagen in de zon liggen. Afhankelijk van onder andere je douchegebruik en huidverzorging zal de tanning spray ongeveer vijf tot zeven dagen blijven zitten. Ons advies is om loszittende kleding te dragen wanneer je de spray tan laat uitvoeren, dit draagt er namelijk aan bij dat de tan zich egaal kan ontwikkelen.

 

SPRAYTAN TARIEVEN
 

TOTAL BODY  € 25,00
FACE  € 10,00
LEGS  € 15,00


 

Zonnebank

 

In plaats van een spray tan kun je bij Change ook kiezen voor de ERGOLINE zonnebank. Wanneer je jouw zomerkleur wilt vasthouden en toe bent aan een extra portie vitamine D, dan is onze Ergoline zonnebank de perfecte keuze voor je. Deze Ergoline zonnebank is voorzien van een huidanalyse apparaat dat zorgt voor een gezonde zomerse teint. Meer info en prijzen KLIK HIER.

Hiervoor kunt u terecht bij onderstaande Change vestigingen