Welkom bij de kapsalons van Change in Venlo en Panningen

Ons belangrijkste doel is dat je je goed voelt bij ons. Dat je blij wordt van de manier waarop we met je omgaan en met wat je ziet in de spiegel. We hebben een uniek en veelzijdig concept. Disciplines die heel uiteenlopend zijn en elkaar versterken. Altijd persoonlijk.

Jouw look

Kapper Change staat voor; creatief, gezond, mooi, verzorgd en sexy.
Change is al jaren een begrip in het kappersvak. We willen jou graag meenemen in ons enthousiasme voor het vak. Vakmanschap en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Het kappersvak is niet ons werk, maar onze passie.
 

Lees meer

Jouw kleur

Je haarkleur maakt je persoonlijkheid compleet. Kleuren hebben een speciale aantrekkingskracht en geven uitstraling aan je leven. Dit is in het bijzonder het geval voor de haarkleur. Wanneer je zin hebt om van look te veranderen is het een goede optie om je haarkleur op te fleuren.


Bij de kapsalons van Change in Panningen, Venlo en Veray werken wij onder andere met de collectie van Wella Professionals. Deze zorgt voor meer textuur, meer diepte en meer beweging in uw haar. 

Lees meer

Barbershop

Bij Change wordt een man behandeld zoals het hoort. Want of het nu gaat om knippen en/of scheren, Change is op dit gebied trendy, hip, chique maar bovenal ouderwets goed.
Ouderwets vakmanschap en ontspanning komen hier samen. Onze barbershop is de plek waar de man even kan ontspannen en zichzelf kan zijn. 

Lees meer

Haarverlenging

Wanneer je een haarverlenging wilt door middel van hair extensions kun je terecht bij onze kapsalons in Panningen, Venray en Venlo. Vooraf aan de haarverlenging krijg je een uitgebreid consultation. Hier worden er veel vragen  gesteld om er zo achter te komen of een haarverlenging geschikt is voor jou. Je kunt hierbij denken aan vragen over onder andere de manier waarop je jouw haar verzorgt.

Lees meer

VITAHAIRLIGHT®️

Mooi en gezond haar is afhankelijk van licht.  Een tekort wordt veroorzaakt door stress, verkeerde voeding, enz. Ook voor mooi, sterk en glanzend haar hebben we Biofotonen energie nodig. Door een gebrek aan deze energie betekent dat de haarcellen verzwakt zijn. VITAHAIRLIGHT ® compenseert dit energieverlies snel en is daarom ideaal voor het behandelen van vele haarproblemen zoals haaruitval, maar ook beauty problemen als droog, broos of dof haar.

Lees meer

Get the partylook

Kinderfeestje? Eindexamenbal? Change laat jou op deze bijzondere dag stralen. Wil je ook de ‘Femme Fatale’ zijn op het eindexamenbal of heb je een feest waar je wilt stralen als nooit tevoren? Maak dan kennis van de uitgebreide mogelijkheden bij een van onze salons. 
 

Lees meer

Trouwen

Gaan jullie trouwen? Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie er natuurlijk op en top uitzien. Een stralend bruidskapsel, een gezonde teint en verzorgde handen kunnen dan uiteraard niet ontbreken. Bij Change kunnen jullie terecht voor schitterende bruidskapsels voor haar en strakke contouren voor hem in onze barborshop, zodat jullie dag onvergetelijk wordt.

Tijdens een kennismakingsafspraak bespreken wij alle details, waarna wij samen met jullie een advies kunnen opstellen dat uitstekend aansluit bij jullie trouwkleding. Change is de beste keuze als het gaat om een totaalpakket op het gebied van hair & beauty voor jullie trouwdag.

Lees meer

Producten

De basis voor een goede coupe start met gezond en glanzend haar. Voor ieder haartype of haarconditie is er een verzorgingslijn, ons aanbod is divers, zodat we voor ieder haartype of 'haarwens' een goed advies kunnen geven. Wij werken met Wella, System Professionals, Sebastian en Nioxin.
 

Lees meer

Sleek

De Sleek smoothing potion ontkrult en voorkomt springerig haar. Het product geeft een schitterende glans aan je haar. Daarnaast beschermt sleek ook tegen styling door warmtebronnen.

Lees meer

Hairpro spraygel

De Hairpro Spraygel is een spray voor een normale versteviging van het haar. Deze spray geeft je haar meer volume en houdbaarheid. De Hairpro Spraygel is geschikt voor elk haartype en droogmethode. 

Lees meer

Hairpro Wax

Wil jij je haar, naast een wetlook-effect, de beste verzorging en bescherming bieden? Dan is de Hairpro Wax een ideaal product voor je! De Hairpro wax geeft je haar extra glans & herstelt tevens beschadigd en uitgedroogd haar. 

Lees meer