Haarverlenging & extensions

Wanneer je een haarverlenging wilt door middel van hair extensions kun je terecht bij onze kapsalons in Panningen, Venray en Venlo. Vooraf aan de haarverlenging krijg je een uitgebreid consultation. Hier worden er veel vragen  gesteld om er zo achter te komen of een haarverlenging geschikt is voor jou. Je kunt hierbij denken aan vragen over onder andere de manier waarop je jouw haar verzorgt.

Hairextensions

 

Een haarverlenging dient echt bij jouw haar te passen zodat je natuurlijk geen verschil ziet tussen je eigen haar en de hairextensions. Bij de kapsalons van Change Panningen, Venlo en Venray maken we gebruik  van hairextensions van Great Lengths en BALMAIN PARIS HAIR COUTURE.  Deze worden gezet door middel van geluidstrillingen en luchtdruk en zorgen ervoor dat jouw eigen haar niet beschadigd raakt. Voor een complete haarverlenging zetten wij tussen de honderd en honderdvijftig hairextensions. Dit kan in verschillende kleuren, dikte en lengte. Vervolgens krijg je advies om jouw hairextensions zo goed mogelijk te verzorgen zodat je er langer van kan genieten.

 

Haarvermeerdering

 

Bij Change kun je naast haarverlenging ook terecht voor haarmeerdering. Heb je dun haar en wilt je graag een haarvermeerdering, dan zijn extra fine hairextensions de oplossing. Wij zetten twintig tot vijftig van deze hairextensions in jouw eigen haardikte en lengte waardoor je het gevoel ervaart van een volle en stevige bos haar. Dus ook voor een haarvermeerdering ben je bij Change aan het juiste adres.