Hairstyling

Op zoek naar de beste kapsalon op het gebied van hairstyling? Bij Change zit je goed. Onze hairstylisten helpen je graag met het geschikte kapsel voor jou. Zo loop je met een tevreden gevoel en een stralend kapsel de deur uit. Een afspraak bij één van onze filialen in Panningen, Venlo of Venray is snel en eenvoudig gemaakt. Tot snel!

De passie van Change

Wat wij willen is, onszelf steeds opnieuw uitdagen en mooie passende creaties maken voor iedere klant. Wedstrijdwerk, trainingen, modeshows, workshops en evenementen zorgen voor een flinke dosis enthousiasme en vakwerk. Door de jarenlange ervaring zijn wij sterk op het gebied van hairstyling. Het maakt niet uit wat voor kapsel het is, Change is de specialist in hairstyling!

 

Hairstyling producten

Je wilt natuurlijk ook genieten van jouw kapsel na je bezoek aan Change. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom voorzien wij jou tijdens de knipbeurt van advies over de manier waarop je jouw haar het beste in model kan krijgen wanneer je thuis voor de spiegel staat. Daarnaast raden wij hairstyling producten aan van de beste kwaliteit, hierdoor blijft jouw kapsel er tiptop uitzien. Voor ieder haartype en kapsel is er een goed advies in huis met de daarbij horende Change hairstyling producten.

Hiervoor kunt u terecht bij onderstaande Change vestigingen