Trendy kapsels

Change is de kapsalon waar jij naar op zoek bent wanneer je een trendy kapsel wilt. Onze kappers en kapsters houden altijd de laatste ontwikkelingen bij op het gebied van kapsels, dit maakt dat jou een goed advies kunnen geven over trendy kapsels.  

Voor hem en haar

Change is de beste kapsalon voor zowel mannen als vrouwen. De volledige aandacht is gericht op jou en je haar. Bij Change begrijpen wij dat je er hip uit wilt zien, daar hoort natuurlijk een trendy kapsel bij. Trendy kapsels laat je knippen door onze gespecialiseerde werknemers. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste kapsels op het gebied van haar. Trendy kapsels zijn vaak gewaagde kapsels, dit kan twijfels opleveren. Doordat wij jou optimaal persoonlijk advies kunnen geven kun je er van verzekerd zijn dat wij voor iedereen geschikte trendy kapsels hebben waar je trots op kan zijn.

 

Trendy korte kapsels met een kleurtje

Wat de trendy kapsels voor vrouwen nu zo trendy maakt is vaak de kleur van het haar. Ook daar zijn onze kapsters in gespecialiseerd. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haarkleuren. Maar dat is niet alles, zij volgen ook regelmatig cursussen waardoor ze bij jou de laatste nieuwe verftechnieken kunnen toepassen waardoor je kapsel er nog beter uit komt te zien!