OLAPLEX

Het product om je haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren!

NIEUW BIJ CHANGE | Olaplex behandelingen


Het eenvoudige drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. U kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om haarbreuk te voorkomen.

Olaplex behandelingen in de salon worden uitgevoerd met Olaplex No. 1 en No. 2.

De eerste Salon Stap bestaat uit het herstellen van het haar met Olaplex No.1 Bond Multiplier®️. Deze geconcentreerde eerste salon stap herstelt gebroken disulfide verbindingen in het haar en begint het proces van schade te voorkomen en schade te herstellen. Vervolgens bouwen we de resterende gebroken verbindingen opnieuw op met de tweede Salon Stap: No. 2 Bond Perfector®️ om u te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.


Aanbod Olaplex Treatments:

⁃ herstelbehandeling €35,00
⁃ Olaplex intensief masker €13,00 

 

* Wij hanteren een “lang haar”-toeslag. Deze toeslag zal van tevoren met u worden besproken. Meerprijs indicatie betreft € 10,- bij een lengte langer dan schouderlengte.
* Wij adviseren voor thuisgebruik minimaal Olaplex Hair Perfector No.3 100ml aan te schaffen.


Nieuwsgierig naar de Olaplex Treatments?
Maak vandaag nog uw afspraak en ervaar de kracht van Olaplex zelf!


OLAPLEX BEHANDELING VOOR THUIS

 

Behoud het resultaat van uw Olaplex Treatment door uw haren thuis verder te verzorgen met Olaplex.
De thuisproducten van Olaplex zijn verkrijgbaar bij Change Venlo&Panningen.

 

NIEUW: nr. 0
Het is een primer die fungeert voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Het herstelt verbroken zwavelbruggen, versterkt het haar en beschermt de algehele haarstructuur.


 

No.3
Hair Perfector®️
HERSTEL, BESCHERM EN VERSTERK.
De wereldwijze best-seller! Een thuis behandeling die haarbreuk vermindert en het haar zichtbaar versterkt. Gebruik dit product wekelijks en ervaar thuis de positieve eigenschappen van Olaplex.


No.4
Bond Maintenance Shampoo®️
VERSTERK, HERSTEL EN REPAREER.
Gezond haar is mooi haar! De voedende + reparerende shampoo maakt het haar gezonder na elke wasbeurt. Gebruik elke wasbeurt.


No.5
Bond Maintenance Conditioner®️
HYDRATEER, REPAREER EN VERSTERK.
De hoog voedende conditioner repareert het haar zichtbaar en maakt het haar sterker dan ooit. Gebruik na elke wasbeurt.


No.6
Bond Smoother®️
VERZORG, VERSTERK EN BESCHERM.
Deze Leave-in treatment en styling crème verzorgt, versterkt en beschermt het haar en zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur!


No.7
Bonding Oil®️
VERSTERK EN HERSTEL.
Deze revolutionaire stylingolie verhoogt glans en versterkt en herstelt alle haartypes. Samengesteld met OLAPLEX’s gepatenteerde Bond Building Chemistry.


NIEUW: nr. 8
2X MEER GLANS • 4X MEER HYDRATATIE • 6X ZACHTER • 94% MEER VOLUME

Uitgerust met de gepatenteerde OLAPLEX Bond Building Technology, dit hoog geconcentreerde, herstellende 4-in-1 masker maakt het haar glanzender, pluisvrij, hydrateert het haar intens en geeft het meer body.

 

Wilt u graag meer informatie over de OLAPLEX behandelingen en producten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze salons.