Werken bij Change

Zoek jij een uitdagende baan in de kapperswereld? Bekijk dan hier onze vacature.

Welcome in the world of Change!

 

Opleiden, trainen en begeleiden staan hoog in het vaandel bij de salons van Change. Onze klanten hebben hoge verwachtingen en wij stellen hoge verwachtingen aan ons personeel. Door ons personeel veelvuldig te triggeren, te begeleiden en op te leiden leggen wij de lat hoog om op deze manier het beste uit zichzelf te halen. Zo trainen wij ons personeel iedere maandagavond en gaan onze hairstylisten regelmatig naar de WELLA STUDIOS om trainingen te volgen van diverse Wella Professionals.

 

Vacature

 

VACATURE | Allround hairstylist(e) - (assistent) bedrijfsleider | Change Venlo/Panningen
 

Ben jij een hairstylist(e) met aantoonbare leidinggevende ervaring en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een kapsalon waarin je jezelf op een creatieve en professionele wijze verder kunt ontwikkelen? Stuur dan jouw motivatie en cv naar venlo@changeyourself.nl of panningen@changeyourself.nl.

 

Functie-eisen:
- Je bent ondernemend en zelfstandig
- Je hebt aantoonbare ervaring
- Je bent enthousiast, leergierig en communicatief vaardig
- Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
- Je bezit leidinggevende kwaliteiten

 

Tover jij een glimlach op de gezichten van onze gasten en wil je leren en samenwerken met awardwinning hairdressers, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

 


 

Allround hairstylist(e) | Change Venlo/Panningen
Ben jij een allround hairstylist(e) met aantoonbare ervaring en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een kapsalon waarin je jezelf op een creatieve en professionele wijze verder kunt ontwikkelen? Stuur dan jouw motivatie en cv naar venlo@changeyourself.nl / panningen@changeyourself.nl.


Functie-eisen:
- Je bent ondernemend en zelfstandig
- Je hebt aantoonbare ervaring
- Je bent enthousiast, leergierig en communicatief vaardig
- Je staat open voor educatie

 

Tover jij een glimlach op de gezichten van onze gasten en wil je leren en samenwerken met awardwinning hairdressers, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.


Wat wij bieden:
- professioneel team met hoogwaardige tools en producten
- interne educatie en educatie bij onder andere de WELLA Studios om je kwaliteiten nog beter te ontwikkelen
- doorgroeimogelijkheden
- coaching
- vaste uren


Acquisitie op basis van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld. Ingezonden persoongegevens worden maximaal 1 jaar bewaard in onze centrale administratie. 


 

U bent van harte welkom

Afspraak maken